Nabeschouwing Tom Tomsk - Ufa (1-0) || Playoffs

Zondag 2 juni 2019 - 13:00 uur

In de Playoffs neemt Tom Tomsk het zondag 2 juni 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Tom Tomsk - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tom Tomsk - Ufa (1-0)

Het Playoffs duel tussen Tom Tomsk en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tom Tomsk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Gasilin, waarmee Tom' Tomsk met 1-0 de leiding nam. In de 94e minuut kreeg A. Belenov van Ufa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ufa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 94e minuut kreeg A. Belenov van Ufa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ufa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Tom Tomsk.

Wedstrijdstatistieken Tom Tomsk - Ufa
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
10
0
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
105
95
Gevaarlijke aanvallen
51
64
Overtredingen
12
14
Buitenspel
0
1
Corners
0
2
Wissels
3
3
LIVE Tom Tomsk - Ufa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tom Tomsk - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Tom' Tomsk Doelpunt A. Gasilin met assist van I. Abdulavov Tom' Tomsk 1-0
41' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Nedelcearu Ufa
46' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor O. Thill Ufa
65' Wissel Tom' Tomsk Wissel I. Tlupov voor I. Abdulavov Tom' Tomsk
70' Wissel Tom' Tomsk Wissel V. Krotov voor D. Sysuev Tom' Tomsk
70' Wissel Ufa Wissel A. Makurin voor N. Kakkoev Ufa
71' Gele kaart Ufa Gele kaart voor S. Igboun Ufa
80' Wissel Ufa Wissel V. Salatić voor I. Paurević Ufa
86' Wissel Tom' Tomsk Wissel S. Krapukhin voor A. Gasilin Tom' Tomsk
93' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
94' Tweede gele kaart Ufa Tweede gele kaart voor A. Belenov Ufa
94' Tweede gele kaart Ufa Tweede gele kaart voor A. Belenov Ufa
Opstellingen Tom Tomsk - Ufa
De opstellingen van Tom Tomsk en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Tom Tomsk - Ufa

Tom Tomsk en Ufa treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tom Tomsk en Ufa elkaar treffen in de Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst Tom Tomsk 0
Winst Ufa 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Tom Tomsk - Ufa Opstelling Tom Tomsk Opstelling Ufa Live Tom Tomsk - Ufa Live Tom Tomsk - Ufa kijken Tom Tomsk - Ufa kijken Live Tom Tomsk - Ufa stream Tom Tomsk - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Tom Tomsk - Ufa Uitslag Tom Tomsk - Ufa Statistieken Tom Tomsk - Ufa Playoffs 2018/2019 Tom Tomsk - Ufa wedden Tom Tomsk - Ufa gokken Tom Tomsk - Ufa Unibet