Nabeschouwing Tom Tomsk - Ufa (1-0) || Playoffs 2018/2019

Zondag 2 juni 2019 - 13:00 uur

In de Playoffs 2018/2019 neemt Tom Tomsk het zondag 2 juni 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Trud in Tomsk.

Via de Tom Tomsk - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tom Tomsk - Ufa (1-0)

Het Playoffs duel tussen Tom Tomsk en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tom Tomsk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Gasilin, waarmee Tom' Tomsk met 1-0 de leiding nam. In de 94e minuut kreeg A. Belenov van Ufa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ufa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 94e minuut kreeg A. Belenov van Ufa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ufa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Tom Tomsk.

LIVE Tom Tomsk - Ufa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tom Tomsk - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Tom' Tomsk Doelpunt A. Gasilin met assist van I. Abdulavov Tom' Tomsk 1-0
41' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Nedelcearu Ufa
46' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor O. Thill Ufa
65' Wissel Tom' Tomsk Wissel I. Tlupov voor I. Abdulavov Tom' Tomsk
70' Wissel Tom' Tomsk Wissel V. Krotov voor D. Sysuev Tom' Tomsk
70' Wissel Ufa Wissel A. Makurin voor N. Kakkoev Ufa
71' Gele kaart Ufa Gele kaart voor S. Igboun Ufa
80' Wissel Ufa Wissel V. Salatić voor I. Paurević Ufa
86' Wissel Tom' Tomsk Wissel S. Krapukhin voor A. Gasilin Tom' Tomsk
93' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
94' Tweede gele kaart Ufa Tweede gele kaart voor A. Belenov Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Tom Tomsk - Ufa
Opstellingen Tom Tomsk - Ufa
De opstellingen van Tom Tomsk en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Tom Tomsk - Ufa

Tom Tomsk en Ufa treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tom Tomsk en Ufa in de Playoffs vond plaats op 30 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Ufa favoriet. 2 keer wist de ploeg van Tom Tomsk te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Tom Tomsk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.