Nabeschouwing Derby County - Reading (0-4) || Premier League 2007/2008

Zondag 11 mei 2008 - 16:00 uur



In de Premier League 2007/2008 neemt Derby County het zondag 11 mei 2008 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading.

Via de Derby County - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Reading (0-4)

Het Premier League duel tussen Derby County en Reading is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Derby County - Reading
LIVE Derby County - Reading 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Reading
Opstellingen Derby County - Reading

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Derby County - Reading

Derby County en Reading treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Reading in de Premier League vond plaats op 7 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 1 keer wist de ploeg van Derby County te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Derby County. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Derby County 0
Winst Reading 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Derby County - Reading Opstelling Derby County Opstelling Reading Live Derby County - Reading Live Derby County - Reading kijken Derby County - Reading kijken Live Derby County - Reading stream Derby County - Reading Fox Sports Nabeschouwing Derby County - Reading Uitslag Derby County - Reading Statistieken Derby County - Reading Premier League 2007/2008 Derby County - Reading wedden Derby County - Reading gokken Derby County - Reading Unibet