Nabeschouwing Hull City - Everton (0-2) || Premier League 2013/2014

Zondag 11 mei 2014 - 16:00 uur



In de Premier League 2013/2014 neemt Hull City het zondag 11 mei 2014 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Everton.

Via de Hull City - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Everton (0-2)

Het Premier League duel tussen Hull City en Everton is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Everton
LIVE Hull City - Everton 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Everton
Opstellingen Hull City - Everton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hull City - Everton

Hull City en Everton treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Everton in de Premier League vond plaats op 19 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 3 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hull City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 1
Winst Everton 3
Gelijkspel 1
Totaal 5
Tags
Hull City - Everton Opstelling Hull City Opstelling Everton Live Hull City - Everton Live Hull City - Everton kijken Hull City - Everton kijken Live Hull City - Everton stream Hull City - Everton Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Everton Uitslag Hull City - Everton Statistieken Hull City - Everton Premier League 2013/2014 Hull City - Everton wedden Hull City - Everton gokken Hull City - Everton Unibet