Nabeschouwing Stoke City - Liverpool (6-1) || Premier League 2014/2015

Zondag 24 mei 2015 - 16:00 uur



In de Premier League 2014/2015 neemt Stoke City het zondag 24 mei 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool.

Via de Stoke City - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Liverpool (6-1)

Het Premier League duel tussen Stoke City en Liverpool is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Stoke City - Liverpool
Goals
6
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
9
4
Overtredingen
13
4
Buitenspel
1
1
Corners
3
9
LIVE Stoke City - Liverpool 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Liverpool
Opstellingen Stoke City - Liverpool

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stoke City - Liverpool

Stoke City en Liverpool treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Stoke City en Liverpool in de Premier League vond plaats op 29 november 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 5 keer wist de ploeg van Stoke City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Stoke City. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stoke City 3
Winst Liverpool 5
Gelijkspel 5
Totaal 13
Tags
Stoke City - Liverpool Opstelling Stoke City Opstelling Liverpool Live Stoke City - Liverpool Live Stoke City - Liverpool kijken Stoke City - Liverpool kijken Live Stoke City - Liverpool stream Stoke City - Liverpool Fox Sports Nabeschouwing Stoke City - Liverpool Uitslag Stoke City - Liverpool Statistieken Stoke City - Liverpool Premier League 2014/2015 Stoke City - Liverpool wedden Stoke City - Liverpool gokken Stoke City - Liverpool Unibet