Nabeschouwing AFC Bournemouth - Arsenal (1-2) || Premier League 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 14:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt AFC Bournemouth het zondag 25 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Arsenal (1-2)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Lerma zette Arsenal op een 0-1 voorsprong in de 30e minuut van de wedstrijd. AFC Bournemouth kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. King, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette P. Aubameyang zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Arsenal de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Arsenal dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Arsenal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Papastathopoulos Arsenal
30' Eigen doelpunt Arsenal Eigen doelpunt J. Lerma Arsenal 0-1
46' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van D. Brooks AFC Bournemouth 1-1
52' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor N. Aké AFC Bournemouth
66' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
67' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van S. Kolašinac Arsenal 1-2
73' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor D. Brooks AFC Bournemouth
73' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor D. Gosling AFC Bournemouth
79' Wissel Arsenal Wissel M. Guendouzi voor L. Torreira Arsenal
82' Wissel Arsenal Wissel A. Ramsey voor A. Iwobi Arsenal
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor J. King AFC Bournemouth
94' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor P. Aubameyang Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Arsenal
Opstellingen AFC Bournemouth - Arsenal
De opstellingen van AFC Bournemouth en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.