Nabeschouwing AFC Bournemouth - West Ham United (2-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - West Ham United (2-0)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door C. Wilson, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist AFC Bournemouth opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het J. King die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor AFC Bournemouth.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - West Ham United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Carroll West Ham United
53' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson AFC Bournemouth 1-0
66' Wissel West Ham United Wissel R. Snodgrass voor S. Nasri West Ham United
66' Wissel West Ham United Wissel Javier Hernández voor A. Carroll West Ham United
73' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor C. Wilson AFC Bournemouth
79' Wissel West Ham United Wissel G. Diangana voor M. Noble West Ham United
91' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van D. Brooks AFC Bournemouth 2-0
92' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Daniels voor R. Fraser AFC Bournemouth
92' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor D. Brooks AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - West Ham United
Opstellingen AFC Bournemouth - West Ham United
De opstellingen van AFC Bournemouth en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Bournemouth - West Ham United

AFC Bournemouth en West Ham United treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Bournemouth en West Ham United in de Premier League vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is AFC Bournemouth favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl West Ham United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst AFC Bournemouth 3
Winst West Ham United 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Bournemouth op een 12e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 10e plaats.