Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Arsenal (1-1) || Premier League 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 18:15 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Brighton & Hove Albion het woensdag 26 december 2018 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Arsenal (1-1)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Arsenal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door P. Aubameyang, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Brighton & Hove Albion kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Locadia, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Brighton & Hove Albion - Arsenal
Goals
1
1
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
7
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
91
117
Gevaarlijke aanvallen
43
56
Passes
323
711
Overtredingen
10
4
Buitenspel
1
1
Corners
4
9
Wissels
2
3
LIVE Brighton & Hove Albion - Arsenal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van A. Lacazette Arsenal 0-1
35' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt J. Locadia Brighton & Hove Albion 1-1
47' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Martín Montoya Brighton & Hove Albion
46' Wissel Arsenal Wissel A. Iwobi voor M. Özil Arsenal
58' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor G. Murray Brighton & Hove Albion
62' Wissel Arsenal Wissel A. Ramsey voor A. Lacazette Arsenal
70' Wissel Arsenal Wissel A. Maitland-Niles voor L. Koscielny Arsenal
79' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel F. Andone voor G. Murray Brighton & Hove Albion
81' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Kolašinac Arsenal
86' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Knockaert voor J. Locadia Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Arsenal
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Arsenal
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Chris Hughton
Wissels Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
27 David Button K
3 Gaëtan Bong Songo V
2 Bruno Saltor Grau V
7 Beram Kayal M
8 Yves Bissouma M
11 Anthony Knockaert M
10 Florin Andone A
Formatie 4-3-1-2
Coach Unai Emery Etxegoien
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Arsenal

Brighton & Hove Albion en Arsenal treffen elkaar in de 19e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Arsenal in de Premier League vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brighton & Hove Albion. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brighton & Hove Albion als Arsenal wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brighton & Hove Albion 1
Winst Arsenal 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 13e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brighton & Hove Albion - Arsenal Opstelling Brighton & Hove Albion Opstelling Arsenal Live Brighton & Hove Albion - Arsenal Live Brighton & Hove Albion - Arsenal kijken Brighton & Hove Albion - Arsenal kijken Live Brighton & Hove Albion - Arsenal stream Brighton & Hove Albion - Arsenal Fox Sports Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Arsenal Uitslag Brighton & Hove Albion - Arsenal Statistieken Brighton & Hove Albion - Arsenal Premier League 2018/2019 Brighton & Hove Albion - Arsenal wedden Brighton & Hove Albion - Arsenal gokken Brighton & Hove Albion - Arsenal Unibet