Nabeschouwing Cardiff City - Arsenal (2-3) || Premier League 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 14:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Cardiff City het zondag 2 september 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Arsenal (2-3)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Mustafi, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Cardiff City kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Víctor Camarasa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette P. Aubameyang zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Arsenal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Ward de 2-2 maakte voor Cardiff City. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Arsenal dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Lacazette de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Taylor en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Arsenal.

LIVE Cardiff City - Arsenal 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Arsenal Doelpunt S. Mustafi met assist van G. Xhaka Arsenal 0-1
25' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Nacho Monreal Arsenal
47' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Víctor Camarasa met assist van J. Bennett Cardiff City 1-1
51' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Bellerín Arsenal
58' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Guendouzi Arsenal
62' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van A. Lacazette Arsenal 1-2
66' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
70' Doelpunt Cardiff City Doelpunt D. Ward met assist van S. Morrison Cardiff City 2-2
70' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor M. Guendouzi Arsenal
71' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Hoilett Cardiff City
77' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Víctor Camarasa Cardiff City
81' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette met assist van L. Torreira Arsenal 2-3
84' Wissel Arsenal Wissel D. Welbeck voor M. Özil Arsenal
84' Wissel Cardiff City Wissel K. Zohorè voor D. Ward Cardiff City
89' Wissel Arsenal Wissel H. Mkhitaryan voor P. Aubameyang Arsenal
89' Wissel Cardiff City Wissel G. Madine voor Víctor Camarasa Cardiff City
93' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor H. Arter Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Arsenal
Opstellingen Cardiff City - Arsenal
De opstellingen van Cardiff City en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.