Nabeschouwing Cardiff City - Southampton (1-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Cardiff City het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Southampton (1-0)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door C. Paterson, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cardiff City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Cardiff City - Southampton 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Morrison Cardiff City
28' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Y. Valery Southampton
46' Wissel Southampton Wissel J. Stephens voor Y. Valery Southampton
66' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Bennett Cardiff City
67' Wissel Cardiff City Wissel J. Hoilett voor N. Mendez-Laing Cardiff City
74' Doelpunt Cardiff City Doelpunt C. Paterson Cardiff City 1-0
75' Wissel Southampton Wissel M. Gabbiadini voor C. Austin Southampton
80' Wissel Southampton Wissel J. Ward-Prowse voor Oriol Romeu Southampton
85' Wissel Cardiff City Wissel K. Harris voor Josh Murphy Cardiff City
91' Wissel Cardiff City Wissel J. Ralls voor H. Arter Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Southampton
Opstellingen Cardiff City - Southampton
De opstellingen van Cardiff City en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cardiff City - Southampton

Cardiff City en Southampton treffen elkaar in de 16e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Southampton in de Premier League vond plaats op 12 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cardiff City als Southampton wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Cardiff City 1
Winst Southampton 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 16e positie staat, terwijl we Southampton terugvinden op de 18e plaats.