Nabeschouwing Cardiff City - Watford (1-5) || Premier League

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:45 uur

In de Premier League neemt Cardiff City het vrijdag 22 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium (Cardiff (Caerdydd)) in Cardiff.

Via de Cardiff City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Watford (1-5)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Watford is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 1-5 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Deulofeu, waarmee Watford met 0-1 de leiding nam. Watford vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Deulofeu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Watford, waarmee Deulofeu zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Watford geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Deeney. Na 82 minuten wist Cardiff City eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van S. Bamba bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Watford speler T. Deeney, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Watford.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Watford
Goals
1
5
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
115
128
Gevaarlijke aanvallen
43
40
Passes
315
576
Overtredingen
10
11
Buitenspel
3
1
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Cardiff City - Watford 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Watford Doelpunt Deulofeu met assist van T. Deeney Watford 0-1
30' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
55' Gele kaart Watford Gele kaart voor R. Pereyra Watford
56' Wissel Cardiff City Wissel J. Hoilett voor Josh Murphy Cardiff City
61' Doelpunt Watford Doelpunt Deulofeu met assist van A. Doucouré Watford 0-2
63' Doelpunt Watford Doelpunt Deulofeu met assist van E. Capoue Watford 0-3
67' Wissel Cardiff City Wissel N. Mendez-Laing voor J. Ralls Cardiff City
71' Wissel Cardiff City Wissel K. Zohorè voor O. Niasse Cardiff City
71' Wissel Watford Wissel Domingos Quina voor R. Pereyra Watford
73' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van Deulofeu Watford 0-4
79' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor E. Capoue Watford
82' Doelpunt Cardiff City Doelpunt S. Bamba Cardiff City 1-4
85' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Paterson Cardiff City
86' Wissel Watford Wissel A. Gray voor Deulofeu Watford
91' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van W. Hughes Watford 1-5
Opstellingen Cardiff City - Watford
De opstellingen van Cardiff City en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Watford zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Neil Warnock
Formatie 4-2-2-2
Coach Javier Gracia Carlos
Voorbeschouwing Cardiff City - Watford

Cardiff City en Watford treffen elkaar in de 27e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cardiff City en Watford elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Cardiff City 0
Winst Watford 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 17e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Cardiff City - Watford Opstelling Cardiff City Opstelling Watford Live Cardiff City - Watford Live Cardiff City - Watford kijken Cardiff City - Watford kijken Live Cardiff City - Watford stream Cardiff City - Watford Fox Sports Nabeschouwing Cardiff City - Watford Uitslag Cardiff City - Watford Statistieken Cardiff City - Watford Premier League 2018/2019 Cardiff City - Watford wedden Cardiff City - Watford gokken Cardiff City - Watford Unibet