Nabeschouwing Chelsea - Fulham (2-0) || Premier League 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 13:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Chelsea het zondag 2 december 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Fulham (2-0)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Chelsea kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Pedro. Chelsea vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Loftus-Cheek op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Chelsea.

LIVE Chelsea - Fulham 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Chelsea Doelpunt Pedro met assist van N. Kanté Chelsea 1-0
46' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor R. Sessegnon Fulham
46' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor S. Johansen Fulham
54' Gele kaart Fulham Gele kaart voor D. Odoi Fulham
67' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor M. Kovačić Chelsea
69' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Azpilicueta Chelsea
70' Wissel Chelsea Wissel Álvaro Morata voor O. Giroud Chelsea
76' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor T. Cairney Fulham
78' Wissel Chelsea Wissel D. Zappacosta voor Marcos Alonso Chelsea
82' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Loftus-Cheek met assist van E. Hazard Chelsea 2-0
83' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Álvaro Morata Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Fulham
Opstellingen Chelsea - Fulham
De opstellingen van Chelsea en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Fulham

Chelsea en Fulham treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Fulham in de Premier League vond plaats op 1 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Fulham slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chelsea 10
Winst Fulham 1
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 4e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.