Nabeschouwing Crystal Palace - Huddersfield Town (2-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Crystal Palace het zaterdag 30 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Huddersfield Town (2-0)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Lee Probert geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 76 minuten. L. Milivojević maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crystal Palace vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Crystal Palace opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het P. van Aanholt die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Crystal Palace.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Crystal Palace.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Huddersfield Town
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Schoten totaal
19
15
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
102
142
Gevaarlijke aanvallen
48
45
Passes
424
449
Overtredingen
10
7
Buitenspel
6
3
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Crystal Palace - Huddersfield Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Crystal Palace Wissel J. McArthur voor M. Meyer Crystal Palace
73' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor M. Batshuayi Crystal Palace
76' Penalty Crystal Palace Penalty L. Milivojević Crystal Palace 1-0
80' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Kachunga voor C. Löwe Huddersfield Town
80' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Williams voor J. Bacuna Huddersfield Town
80' Wissel Crystal Palace Wissel C. Kouyaté voor A. Townsend Crystal Palace
88' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt P. van Aanholt met assist van W. Zaha Crystal Palace 2-0
94' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Stankovič voor A. Pritchard Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Huddersfield Town
Opstellingen Crystal Palace - Huddersfield Town
De opstellingen van Crystal Palace en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Roy Hodgson
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
13 Wayne Hennessey K
34 Martin Kelly V
2 Joel Ward V
18 James McArthur M
8 Cheikhou Kouyaté M
17 Christian Benteke Liolo A
14 Jordan Ayew A
Formatie 4-2-3-1
Coach Jan Siewert
Basiselftal Huddersfield Town
# Speler Pos.
12 Ben Hamer K
26 Christopher Schindler V
2 Tom Smith V
5 Terence Kongolo V
37 Erik Durm V
15 Chris Löwe V
7 Juninho Bacuna M
6 Jonathan Hogg M
21 Alex Pritchard M
10 Aaron Mooy M
16 Karlan Ahearne-Grant A
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
13 Joel Coleman K
27 Jon Gorenc Stankovič V
33 Florent Hadërgjonaj V
19 Daniel Williams M
44 M
9 Elias Kachunga M
41 Matty Daly M
44 Aaron Rowe A
Voorbeschouwing Crystal Palace - Huddersfield Town

Crystal Palace en Huddersfield Town treffen elkaar in de 32e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Probert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Huddersfield Town in de Premier League vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Crystal Palace favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Huddersfield Town slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 2
Winst Huddersfield Town 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 14e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crystal Palace - Huddersfield Town Opstelling Crystal Palace Opstelling Huddersfield Town Live Crystal Palace - Huddersfield Town Live Crystal Palace - Huddersfield Town kijken Crystal Palace - Huddersfield Town kijken Live Crystal Palace - Huddersfield Town stream Crystal Palace - Huddersfield Town Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Huddersfield Town Uitslag Crystal Palace - Huddersfield Town Statistieken Crystal Palace - Huddersfield Town Premier League 2018/2019 Crystal Palace - Huddersfield Town wedden Crystal Palace - Huddersfield Town gokken Crystal Palace - Huddersfield Town Unibet