Nabeschouwing Crystal Palace - Liverpool (0-2) || Premier League 2018/2019

Maandag 20 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Crystal Palace het maandag 20 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Liverpool (0-2)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-2 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. J. Milner maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Liverpool vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 75e minuut moest A. Wan-Bissaka van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Michael Oliver een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Crystal Palace verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Liverpool via een goal van S. Mané in de 93e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Liverpool.

LIVE Crystal Palace - Liverpool 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor P. van Aanholt Crystal Palace
45' Penalty Liverpool Penalty J. Milner Liverpool 0-1
52' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor T. Alexander-Arnold Liverpool
67' Wissel Liverpool Wissel J. Henderson voor J. Milner Liverpool
70' Wissel Crystal Palace Wissel A. Sørloth voor C. Benteke Crystal Palace
75' Rode kaart Crystal Palace Rode kaart voor A. Wan-Bissaka Crystal Palace
79' Wissel Crystal Palace Wissel J. Ward voor A. Townsend Crystal Palace
83' Wissel Crystal Palace Wissel M. Meyer voor J. Schlupp Crystal Palace
87' Wissel Liverpool Wissel A. Lallana voor N. Keïta Liverpool
93' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mané Liverpool 0-2
95' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor Roberto Firmino Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Liverpool
Opstellingen Crystal Palace - Liverpool
De opstellingen van Crystal Palace en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.