Nabeschouwing Everton - Wolverhampton Wanderers (1-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Everton het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Wolverhampton Wanderers (1-3)

Het Premier League duel tussen Everton en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 1-3 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. Rúben Neves maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wolverhampton Wanderers vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Everton kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van André Gomes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette R. Jiménez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Wolverhampton Wanderers vergroot nadat L. Dendoncker de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Wolverhampton Wanderers.

LIVE Everton - Wolverhampton Wanderers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty Rúben Neves Wolverhampton Wanderers 0-1
16' Gele kaart Everton Gele kaart voor K. Zouma Everton
27' Doelpunt Everton Doelpunt André Gomes met assist van C. Tosun Everton 1-1
37' Wissel Everton Wissel J. Kenny voor L. Baines Everton
44' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Keane Everton
45' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jiménez met assist van João Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-2
49' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Saïss voor Rúben Neves Wolverhampton Wanderers
56' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Everton Wissel A. Lookman voor T. Walcott Everton
66' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers 1-3
73' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor S. Coleman Everton
76' Gele kaart Everton Gele kaart voor T. Davies Everton
77' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hélder Costa voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
89' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Everton - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Everton en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Everton - Wolverhampton Wanderers

Everton en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 25e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Mason en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Everton favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Everton 2
Winst Wolverhampton Wanderers 0
Gelijkspel 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 8e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 7e plaats.