Nabeschouwing Fulham - AFC Bournemouth (0-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - AFC Bournemouth (0-3)

Het Premier League duel tussen Fulham en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 0-3 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. C. Wilson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AFC Bournemouth vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. AFC Bournemouth vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Brooks op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut kreeg K. McDonald van Fulham voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Fulham de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 85e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee C. Wilson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor AFC Bournemouth dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - AFC Bournemouth 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty AFC Bournemouth Penalty C. Wilson AFC Bournemouth 0-1
17' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Kamara Fulham
52' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
60' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor M. Le Marchand Fulham
72' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Brooks met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 0-2
73' Tweede gele kaart Fulham Tweede gele kaart voor K. McDonald Fulham
74' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Cook AFC Bournemouth
80' Wissel Fulham Wissel A. Zambo Anguissa voor J. Seri Fulham
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Gosling voor L. Cook AFC Bournemouth
85' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 0-3
86' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor D. Brooks AFC Bournemouth
88' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrović Fulham
89' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Defoe voor R. Fraser AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - AFC Bournemouth
Opstellingen Fulham - AFC Bournemouth
De opstellingen van Fulham en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.