Nabeschouwing Fulham - Southampton (3-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Southampton (3-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Armstrong, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Fulham kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Mitrović, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette A. Schürrle zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Armstrong de 2-2 maakte voor Southampton. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Fulham dat in de 63e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Mitrović de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Oliver en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Southampton 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Armstrong Southampton 0-1
33' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrović met assist van M. Le Marchand Fulham 1-1
43' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Schürrle met assist van R. Sessegnon Fulham 2-1
46' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mawson Fulham
53' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Armstrong met assist van Cédric Soares Southampton 2-2
63' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrović met assist van R. Sessegnon Fulham 3-2
68' Gele kaart Southampton Gele kaart voor P. Højbjerg Southampton
68' Wissel Southampton Wissel M. Elyounoussi voor C. Austin Southampton
68' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor J. Seri Fulham
73' Gele kaart Southampton Gele kaart voor W. Hoedt Southampton
74' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor A. Schürrle Fulham
81' Wissel Southampton Wissel M. Obafemi voor S. Armstrong Southampton
86' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor A. Mitrović Fulham
93' Gele kaart Fulham Gele kaart voor S. Johansen Fulham
93' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Obafemi Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Southampton
Opstellingen Fulham - Southampton
De opstellingen van Fulham en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.