Nabeschouwing Fulham - West Ham United (0-2) || Premier League

Zaterdag 15 december 2018 - 18:30 uur

In de Premier League neemt Fulham het zaterdag 15 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - West Ham United (0-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 0-2 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door R. Snodgrass, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. West Ham United vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Antonio op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van West Ham United.

Wedstrijdstatistieken Fulham - West Ham United
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
136
92
Gevaarlijke aanvallen
63
42
Passes
496
390
Overtredingen
14
10
Buitenspel
6
2
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Fulham - West Ham United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt West Ham United Doelpunt R. Snodgrass met assist van Felipe Anderson West Ham United 0-1
29' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio met assist van Javier Hernández West Ham United 0-2
39' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Noble West Ham United
41' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Seri Fulham
46' Wissel Fulham Wissel C. Christie voor T. Ream Fulham
61' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor J. Seri Fulham
62' Wissel West Ham United Wissel Pedro Obiang voor M. Noble West Ham United
73' Wissel West Ham United Wissel A. Carroll voor Javier Hernández West Ham United
77' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor A. Schürrle Fulham
85' Wissel West Ham United Wissel G. Diangana voor M. Antonio West Ham United
90' Gele kaart Fulham Gele kaart voor S. Johansen Fulham
Opstellingen Fulham - West Ham United
De opstellingen van Fulham en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Claudio Ranieri
Voorbeschouwing Fulham - West Ham United

Fulham en West Ham United treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fulham en West Ham United elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 0
Winst West Ham United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 20e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fulham - West Ham United Opstelling Fulham Opstelling West Ham United Live Fulham - West Ham United Live Fulham - West Ham United kijken Fulham - West Ham United kijken Live Fulham - West Ham United stream Fulham - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Fulham - West Ham United Uitslag Fulham - West Ham United Statistieken Fulham - West Ham United Premier League 2018/2019 Fulham - West Ham United wedden Fulham - West Ham United gokken Fulham - West Ham United Unibet