Nabeschouwing Huddersfield Town - Southampton (1-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Southampton (1-3)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 1-3 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door N. Redmond, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 42e minuut voor dat Southampton via D. Ings op 0-2 kwam te staan. In de 58e minuut wist Huddersfield Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Billing.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Southampton vergroot nadat M. Obafemi de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Southampton.

LIVE Huddersfield Town - Southampton 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Löwe Huddersfield Town
15' Doelpunt Southampton Doelpunt N. Redmond met assist van P. Højbjerg Southampton 0-1
42' Penalty Southampton Penalty D. Ings Southampton 0-2
46' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Durm voor C. Löwe Huddersfield Town
52' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Y. Valery Southampton
58' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt P. Billing met assist van S. Mounié Huddersfield Town 1-2
63' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor M. Jørgensen Huddersfield Town
65' Wissel Southampton Wissel M. Obafemi voor D. Ings Southampton
65' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Kachunga voor J. Bacuna Huddersfield Town
69' Wissel Southampton Wissel M. Lemina voor S. Armstrong Southampton
71' Doelpunt Southampton Doelpunt M. Obafemi met assist van N. Redmond Southampton 1-3
79' Wissel Southampton Wissel J. Stephens voor Y. Valery Southampton
81' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Quaner voor I. Mbenza Huddersfield Town
84' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Stephens Southampton
86' Gele kaart Southampton Gele kaart voor P. Højbjerg Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Southampton
Opstellingen Huddersfield Town - Southampton
De opstellingen van Huddersfield Town en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Southampton zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.