Nabeschouwing Leicester City - Fulham (3-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Leicester City het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Fulham (3-1)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Fulham is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 3-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Y. Tielemans, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Fulham kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Ayité, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette J. Vardy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leicester City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Leicester City vergroot nadat J. Vardy de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Leicester City.

LIVE Leicester City - Fulham 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Leicester City Doelpunt Y. Tielemans met assist van J. Vardy Leicester City 1-0
46' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor R. Sessegnon Fulham
51' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Ayité met assist van H. Nordtveit Fulham 1-1
55' Gele kaart Fulham Gele kaart voor R. Babel Fulham
67' Wissel Fulham Wissel J. Seri voor R. Babel Fulham
72' Wissel Leicester City Wissel S. Okazaki voor D. Gray Leicester City
72' Wissel Leicester City Wissel R. Ghezzal voor Y. Tielemans Leicester City
78' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van J. Maddison Leicester City 2-1
81' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor J. Maddison Leicester City
82' Wissel Fulham Wissel L. Vietto voor K. McDonald Fulham
86' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van H. Barnes Leicester City 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Fulham
Opstellingen Leicester City - Fulham
De opstellingen van Leicester City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.