Nabeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth (3-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Liverpool het zaterdag 9 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth (3-0)

Het Premier League duel tussen Liverpool en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Mané, waarmee Liverpool met 1-0 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Wijnaldum op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee Mohamed Salah zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Liverpool dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - AFC Bournemouth
Goals
3
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
20
12
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
141
70
Gevaarlijke aanvallen
79
39
Passes
707
362
Overtredingen
14
6
Buitenspel
1
2
Corners
8
5
Wissels
3
3
LIVE Liverpool - AFC Bournemouth 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mané met assist van J. Milner Liverpool 1-0
25' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Diego Rico AFC Bournemouth
34' Doelpunt Liverpool Doelpunt G. Wijnaldum met assist van A. Robertson Liverpool 2-0
38' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
48' Doelpunt Liverpool Doelpunt Mohamed Salah met assist van Roberto Firmino Liverpool 3-0
59' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor J. Ibe AFC Bournemouth
61' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Matip Liverpool
73' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor J. Lerma AFC Bournemouth
77' Wissel Liverpool Wissel T. Alexander-Arnold voor G. Wijnaldum Liverpool
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor Diego Rico AFC Bournemouth
87' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Roberto Firmino Liverpool
87' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor S. Mané Liverpool
90' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor Roberto Firmino Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - AFC Bournemouth
Opstellingen Liverpool - AFC Bournemouth
De opstellingen van Liverpool en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Eddie Howe
Basiselftal AFC Bournemouth
# Speler Pos.
1 Artur Boruc K
15 Adam Smith V
3 Steve Cook V
5 Nathan Aké V
21 Diego Rico Salguero V
8 Jefferson Andrés Lerma Solís M
10 Jordon Ibe M
4 Dan Gosling M
6 Andrew Surman M
24 Ryan Fraser M
17 Joshua King A
Wissels AFC Bournemouth
# Speler Pos.
27 Asmir Begović K
25 Jack Simpson V
33 Chris Mepham V
28 Kyle Taylor M
9 Lys Mousset A
44 Sam Surridge A
29 Dominic Solanke A
Voorbeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth

Liverpool en AFC Bournemouth treffen elkaar in de 26e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en AFC Bournemouth in de Premier League vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl AFC Bournemouth slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Liverpool 5
Winst AFC Bournemouth 1
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liverpool op een 2e positie staat, terwijl we AFC Bournemouth terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Liverpool - AFC Bournemouth Opstelling Liverpool Opstelling AFC Bournemouth Live Liverpool - AFC Bournemouth Live Liverpool - AFC Bournemouth kijken Liverpool - AFC Bournemouth kijken Live Liverpool - AFC Bournemouth stream Liverpool - AFC Bournemouth Fox Sports Nabeschouwing Liverpool - AFC Bournemouth Uitslag Liverpool - AFC Bournemouth Statistieken Liverpool - AFC Bournemouth Premier League 2018/2019 Liverpool - AFC Bournemouth wedden Liverpool - AFC Bournemouth gokken Liverpool - AFC Bournemouth Unibet