Nabeschouwing Manchester United - Crystal Palace (0-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester United het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Crystal Palace (0-0)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Manchester United en Crystal Palace geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Manchester United en Crystal Palace gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Manchester United, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lee Mason niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Crystal Palace
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
115
86
Gevaarlijke aanvallen
79
36
Passes
509
351
Overtredingen
13
12
Buitenspel
2
3
Corners
10
3
Wissels
3
2
LIVE Manchester United - Crystal Palace 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor L. Milivojević Crystal Palace
27' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor M. Sakho Crystal Palace
60' Wissel Manchester United Wissel M. Fellaini voor J. Lingard Manchester United
60' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor Mata Manchester United
68' Wissel Manchester United Wissel A. Sánchez voor P. Pogba Manchester United
71' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Young Manchester United
88' Wissel Crystal Palace Wissel J. Schlupp voor A. Townsend Crystal Palace
91' Wissel Crystal Palace Wissel J. Ayew voor W. Zaha Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Crystal Palace
Opstellingen Manchester United - Crystal Palace
De opstellingen van Manchester United en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach José Mario Felix dos Santos Mourinho
Formatie 4-4-2
Coach Roy Hodgson
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
31 Vicente Guaita Panadero K
15 Jeffrey Schlupp V
2 Joel Ward V
34 Martin Kelly V
42 Jason Puncheon M
14 Jordan Ayew A
9 Alexander Sørloth A
Voorbeschouwing Manchester United - Crystal Palace

Manchester United en Crystal Palace treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Mason en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Crystal Palace in de Premier League vond plaats op 5 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Crystal Palace slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Manchester United 9
Winst Crystal Palace 0
Gelijkspel 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 8e positie staat, terwijl we Crystal Palace terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Manchester United - Crystal Palace Opstelling Manchester United Opstelling Crystal Palace Live Manchester United - Crystal Palace Live Manchester United - Crystal Palace kijken Manchester United - Crystal Palace kijken Live Manchester United - Crystal Palace stream Manchester United - Crystal Palace Fox Sports Nabeschouwing Manchester United - Crystal Palace Uitslag Manchester United - Crystal Palace Statistieken Manchester United - Crystal Palace Premier League 2018/2019 Manchester United - Crystal Palace wedden Manchester United - Crystal Palace gokken Manchester United - Crystal Palace Unibet