Nabeschouwing Manchester United - Tottenham Hotspur (0-3) || Premier League 2018/2019

Maandag 27 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester United het maandag 27 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Tottenham Hotspur (0-3)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door H. Kane, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Moura op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee Lucas Moura zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Manchester United - Tottenham Hotspur 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
19' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Ander Herrera Manchester United
24' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Kane Tottenham Hotspur
50' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van K. Trippier Tottenham Hotspur 0-1
52' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 0-2
55' Wissel Manchester United Wissel A. Sánchez voor Ander Herrera Manchester United
58' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Valencia Manchester United
58' Wissel Manchester United Wissel V. Lindelöf voor P. Jones Manchester United
61' Wissel Manchester United Wissel M. Fellaini voor N. Matić Manchester United
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Aurier voor K. Trippier Tottenham Hotspur
77' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Rose Tottenham Hotspur
82' Wissel Tottenham Hotspur Wissel B. Davies voor D. Rose Tottenham Hotspur
84' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 0-3
89' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Winks voor H. Kane Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Tottenham Hotspur
Opstellingen Manchester United - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Manchester United en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.