Nabeschouwing Newcastle United - Fulham (0-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Newcastle United het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Fulham (0-0)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Newcastle United en Fulham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Newcastle United en Fulham gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Fulham kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Atkinson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - Fulham
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
4
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
131
96
Gevaarlijke aanvallen
65
32
Passes
498
461
Overtredingen
9
12
Buitenspel
2
4
Corners
6
0
Wissels
2
2
LIVE Newcastle United - Fulham 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
72' Wissel Newcastle United Wissel Kenedy voor C. Atsu Newcastle United
76' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor A. Schürrle Fulham
82' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor T. Cairney Fulham
84' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Kamara Fulham
84' Wissel Newcastle United Wissel D. Yedlin voor Javi Manquillo Newcastle United
87' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Seri Fulham
89' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Kenedy Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Fulham
Opstellingen Newcastle United - Fulham
De opstellingen van Newcastle United en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Rafael Benítez Maudes
Formatie 3-4-3
Coach Claudio Ranieri
Voorbeschouwing Newcastle United - Fulham

Newcastle United en Fulham treffen elkaar in de 18e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Fulham in de Premier League vond plaats op 15 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 9 keer wist de ploeg van Newcastle United te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Newcastle United. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 5
Winst Fulham 9
Gelijkspel 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 14e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Newcastle United - Fulham Opstelling Newcastle United Opstelling Fulham Live Newcastle United - Fulham Live Newcastle United - Fulham kijken Newcastle United - Fulham kijken Live Newcastle United - Fulham stream Newcastle United - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - Fulham Uitslag Newcastle United - Fulham Statistieken Newcastle United - Fulham Premier League 2018/2019 Newcastle United - Fulham wedden Newcastle United - Fulham gokken Newcastle United - Fulham Unibet