Nabeschouwing Southampton - Leicester City (1-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Southampton het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Leicester City (1-2)

Het Premier League duel tussen Southampton en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door R. Bertrand, waarmee Southampton met 1-0 de leiding nam. Leicester City kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Gray, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut kreeg P. Højbjerg van Southampton voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Southampton de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat H. Maguire namens Leicester City in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Leicester City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southampton - Leicester City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Southampton Gele kaart voor P. Højbjerg Southampton
52' Doelpunt Southampton Doelpunt R. Bertrand Southampton 1-0
56' Doelpunt Leicester City Doelpunt D. Gray Leicester City 1-1
64' Gele kaart Southampton Gele kaart voor R. Bertrand Southampton
67' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor K. Iheanacho Leicester City
69' Wissel Southampton Wissel C. Austin voor D. Ings Southampton
77' Tweede gele kaart Southampton Tweede gele kaart voor P. Højbjerg Southampton
78' Wissel Leicester City Wissel R. Ghezzal voor J. Maddison Leicester City
79' Wissel Southampton Wissel Oriol Romeu voor M. Elyounoussi Southampton
86' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor S. Long Southampton
88' Wissel Leicester City Wissel S. Okazaki voor D. Gray Leicester City
92' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Maguire met assist van M. Albrighton Leicester City 1-2
93' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor H. Maguire Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Leicester City
Opstellingen Southampton - Leicester City
De opstellingen van Southampton en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.