Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Arsenal (1-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 13:30 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 2 maart 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Arsenal (1-1)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Ramsey, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van H. Kane in de 74e minuut zorgde er even later voor dat Tottenham Hotspur weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 91e minuut was de ideale kans voor Arsenal om te scoren. P. Aubameyang was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 95e minuut werd L. Torreira van Arsenal met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Arsenal het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Tottenham Hotspur - Arsenal
Goals
1
1
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
139
84
Gevaarlijke aanvallen
45
42
Passes
506
333
Overtredingen
15
14
Buitenspel
5
1
Corners
3
4
Wissels
2
3
LIVE Tottenham Hotspur - Arsenal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Ramsey met assist van A. Lacazette Arsenal 0-1
46' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor M. Guendouzi Arsenal
56' Wissel Arsenal Wissel P. Aubameyang voor A. Lacazette Arsenal
58' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor H. Mkhitaryan Arsenal
59' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor V. Wanyama Tottenham Hotspur
63' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor E. Lamela Tottenham Hotspur
69' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Rose Tottenham Hotspur
72' Wissel Arsenal Wissel M. Özil voor A. Ramsey Arsenal
74' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
74' Penalty Tottenham Hotspur Penalty H. Kane Tottenham Hotspur 1-1
79' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Llorente voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
84' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Llorente Tottenham Hotspur
91' Penalty gemist Arsenal Penalty gemist P. Aubameyang Arsenal
95' Rode kaart Arsenal Rode kaart voor L. Torreira Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Arsenal
Opstellingen Tottenham Hotspur - Arsenal
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Wissels Tottenham Hotspur
# Speler Pos.
22 Paulo Dino Gazzaniga K
33 Ben Davies V
24 Serge Aurier V
27 Lucas Rodrigues Moura da Silva M
52 Oliver Skipp M
11 Erik Lamela M
18 Fernando Llorente Torres A
Formatie 4-2-3-1
Coach Unai Emery Etxegoien
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Arsenal

Tottenham Hotspur en Arsenal treffen elkaar in de 29e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Arsenal in de Premier League vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 10 keer wist de ploeg van Tottenham Hotspur te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Tottenham Hotspur. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tottenham Hotspur 7
Winst Arsenal 10
Gelijkspel 10
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 3e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Tottenham Hotspur - Arsenal Opstelling Tottenham Hotspur Opstelling Arsenal Live Tottenham Hotspur - Arsenal Live Tottenham Hotspur - Arsenal kijken Tottenham Hotspur - Arsenal kijken Live Tottenham Hotspur - Arsenal stream Tottenham Hotspur - Arsenal Fox Sports Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Arsenal Uitslag Tottenham Hotspur - Arsenal Statistieken Tottenham Hotspur - Arsenal Premier League 2018/2019 Tottenham Hotspur - Arsenal wedden Tottenham Hotspur - Arsenal gokken Tottenham Hotspur - Arsenal Unibet