Nabeschouwing Tottenham Hotspur - West Ham United (0-1) || Premier League

Zaterdag 27 april 2019 - 13:30 uur

In de Premier League neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 27 april 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - West Ham United (0-1)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 0-1 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door M. Antonio, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name West Ham United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor West Ham United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Tottenham Hotspur - West Ham United
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
134
119
Gevaarlijke aanvallen
63
49
Passes
612
350
Overtredingen
3
8
Buitenspel
5
3
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Tottenham Hotspur - West Ham United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor R. Snodgrass West Ham United
66' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Llorente voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
67' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio met assist van M. Arnautović West Ham United 0-1
77' Wissel West Ham United Wissel Pedro Obiang voor R. Snodgrass West Ham United
77' Wissel Tottenham Hotspur Wissel V. Janssen voor D. Rose Tottenham Hotspur
80' Wissel West Ham United Wissel Lucas Pérez voor M. Arnautović West Ham United
85' Wissel Tottenham Hotspur Wissel V. Wanyama voor D. Alli Tottenham Hotspur
85' Wissel West Ham United Wissel A. Ogbonna voor M. Noble West Ham United
86' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor R. Fredericks West Ham United
Opstellingen Tottenham Hotspur - West Ham United
De opstellingen van Tottenham Hotspur en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Wissels Tottenham Hotspur
# Speler Pos.
22 Paulo Dino Gazzaniga K
16 Kyle Walker-Peters V
2 Kieran Trippier V
12 Victor Wanyama M
52 Oliver Skipp M
9 Vincent Janssen A
18 Fernando Llorente Torres A
Formatie 4-1-4-1
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - West Ham United

Tottenham Hotspur en West Ham United treffen elkaar in de 36e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tottenham Hotspur en West Ham United elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Tottenham Hotspur 0
Winst West Ham United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 3e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Tottenham Hotspur - West Ham United Opstelling Tottenham Hotspur Opstelling West Ham United Live Tottenham Hotspur - West Ham United Live Tottenham Hotspur - West Ham United kijken Tottenham Hotspur - West Ham United kijken Live Tottenham Hotspur - West Ham United stream Tottenham Hotspur - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Tottenham Hotspur - West Ham United Uitslag Tottenham Hotspur - West Ham United Statistieken Tottenham Hotspur - West Ham United Premier League 2018/2019 Tottenham Hotspur - West Ham United wedden Tottenham Hotspur - West Ham United gokken Tottenham Hotspur - West Ham United Unibet