Nabeschouwing Watford - AFC Bournemouth (0-4) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - AFC Bournemouth (0-4)

Het Premier League duel tussen Watford en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 0-4 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Brooks, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. In de 32e minuut kreeg C. Kabasele van Watford voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Watford de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam AFC Bournemouth vervolgens op 0-2. Het was J. King die vanaf 11 meter wist te scoren in de 33e minuut.

In de 45e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee J. King zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam AFC Bournemouth geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van C. Wilson.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor AFC Bournemouth.

LIVE Watford - AFC Bournemouth 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Kabasele Watford
14' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Brooks AFC Bournemouth 0-1
22' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Cathcart Watford
32' Tweede gele kaart Watford Tweede gele kaart voor C. Kabasele Watford
33' Penalty AFC Bournemouth Penalty J. King AFC Bournemouth 0-2
45' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van C. Wilson AFC Bournemouth 0-3
46' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 0-4
55' Wissel Watford Wissel A. Mariappa voor W. Hughes Watford
55' Wissel Watford Wissel I. Success voor A. Gray Watford
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor R. Fraser AFC Bournemouth
69' Gele kaart Watford Gele kaart voor J. Holebas Watford
70' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Gosling voor D. Brooks AFC Bournemouth
74' Wissel Watford Wissel Deulofeu voor R. Pereyra Watford
78' Wissel AFC Bournemouth Wissel A. Surman voor L. Cook AFC Bournemouth
87' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Surman AFC Bournemouth
89' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Doucouré Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - AFC Bournemouth
Opstellingen Watford - AFC Bournemouth
De opstellingen van Watford en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.