Nabeschouwing Watford - Arsenal (0-1) || Premier League 2018/2019

Maandag 15 april 2019 - 21:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het maandag 15 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Arsenal (0-1)

Het Premier League duel tussen Watford en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door P. Aubameyang, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. In de 11e minuut moest T. Deeney van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Craig Pawson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Watford verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Arsenal.

Wedstrijdstatistieken Watford - Arsenal
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
19
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
82
109
Gevaarlijke aanvallen
47
59
Passes
328
662
Overtredingen
12
8
Buitenspel
2
4
Corners
6
4
Wissels
2
3
LIVE Watford - Arsenal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang Arsenal 0-1
11' Rode kaart Watford Rode kaart voor T. Deeney Watford
46' Wissel Arsenal Wissel M. Özil voor L. Torreira Arsenal
54' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
59' Wissel Arsenal Wissel M. Guendouzi voor K. Mavropanos Arsenal
59' Wissel Watford Wissel I. Success voor Kiko Femenía Watford
68' Wissel Arsenal Wissel A. Maitland-Niles voor A. Ramsey Arsenal
86' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Hughes Watford
86' Wissel Watford Wissel K. Sema voor A. Masina Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Arsenal
Opstellingen Watford - Arsenal
De opstellingen van Watford en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Watford - Arsenal

Watford en Arsenal treffen elkaar in de 34e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Arsenal in de Premier League vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 7 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Watford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 2
Winst Arsenal 7
Gelijkspel 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 10e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
Watford - Arsenal Opstelling Watford Opstelling Arsenal Live Watford - Arsenal Live Watford - Arsenal kijken Watford - Arsenal kijken Live Watford - Arsenal stream Watford - Arsenal Fox Sports Nabeschouwing Watford - Arsenal Uitslag Watford - Arsenal Statistieken Watford - Arsenal Premier League 2018/2019 Watford - Arsenal wedden Watford - Arsenal gokken Watford - Arsenal Unibet