Nabeschouwing Watford - Huddersfield Town (3-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Huddersfield Town (3-0)

Het Premier League duel tussen Watford en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 3-0 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Pereyra, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Deulofeu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Watford, waarmee I. Success zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mike Dean, waardoor Watford dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Huddersfield Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Watford Doelpunt R. Pereyra met assist van A. Masina Watford 1-0
19' Doelpunt Watford Doelpunt Deulofeu met assist van E. Capoue Watford 2-0
34' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor P. Billing Huddersfield Town
63' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor L. Depoitre Huddersfield Town
63' Wissel Huddersfield Town Wissel Ramadan Sobhi voor I. Mbenza Huddersfield Town
65' Wissel Watford Wissel K. Sema voor Deulofeu Watford
68' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Masina Watford
78' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor P. Billing Huddersfield Town
80' Doelpunt Watford Doelpunt I. Success met assist van Kiko Femenía Watford 3-0
83' Wissel Watford Wissel A. Gray voor I. Success Watford
85' Wissel Watford Wissel C. Kabasele voor C. Cathcart Watford
86' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor A. Mooy Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Huddersfield Town
Opstellingen Watford - Huddersfield Town
De opstellingen van Watford en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.