Nabeschouwing Watford - West Ham United (1-4) || Premier League

Zondag 12 mei 2019 - 16:00 uur

In de Premier League neemt Watford het zondag 12 mei 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - West Ham United (1-4)

Het Premier League duel tussen Watford en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-4 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Noble, waarmee West Ham United met 0-1 de leiding nam. West Ham United vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lanzini op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Watford de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Deulofeu.

In de 48e minuut werd J. Holebas van Watford met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Watford het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 71 minuten werd de voorsprong voor West Ham United vergroot nadat M. Arnautović de 1-3 wist te scoren. In de 78e minuut scoorde A. Mariappa namens West Ham United. Scheidsrechter Chris Kavanagh besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-4 winst voor West Ham United.

Wedstrijdstatistieken Watford - West Ham United
Goals
1
4
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
17
16
Schoten op doel
8
9
Aanvallen
103
101
Gevaarlijke aanvallen
67
50
Passes
418
459
Overtredingen
10
10
Buitenspel
4
1
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Watford - West Ham United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Noble met assist van M. Antonio West Ham United 0-1
26' Wissel West Ham United Wissel P. Zabaleta voor R. Fredericks West Ham United
39' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Lanzini West Ham United 0-2
46' Doelpunt Watford Doelpunt Deulofeu Watford 1-2
48' Rode kaart Watford Rode kaart voor J. Holebas Watford
59' Wissel Watford Wissel A. Gray voor Deulofeu Watford
67' Wissel Watford Wissel J. Wilshere voor M. Lanzini Watford
67' Wissel West Ham United Wissel A. Masina voor W. Hughes West Ham United
71' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Arnautović West Ham United 1-3
78' Wissel Watford Wissel M. Noble voor Watford 1-4
78' Penalty West Ham United Penalty A. Mariappa C. Kabasele West Ham United
79' Wissel West Ham United Wissel C. Sánchez voor D. Rice West Ham United
91' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
Opstellingen Watford - West Ham United
De opstellingen van Watford en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Javier Gracia Carlos
Formatie 4-2-3-1
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Voorbeschouwing Watford - West Ham United

Watford en West Ham United treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Watford en West Ham United elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Watford 0
Winst West Ham United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 10e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Watford - West Ham United Opstelling Watford Opstelling West Ham United Live Watford - West Ham United Live Watford - West Ham United kijken Watford - West Ham United kijken Live Watford - West Ham United stream Watford - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Watford - West Ham United Uitslag Watford - West Ham United Statistieken Watford - West Ham United Premier League 2018/2019 Watford - West Ham United wedden Watford - West Ham United gokken Watford - West Ham United Unibet