Nabeschouwing Watford - Wolverhampton Wanderers (1-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Wolverhampton Wanderers (1-2)

Het Premier League duel tussen Watford en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door R. Jiménez, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Watford kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gray, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette Diogo Jota zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Wolverhampton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jiménez met assist van Diogo Jota Wolverhampton Wanderers 0-1
49' Doelpunt Watford Doelpunt A. Gray Watford 1-1
61' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Moutinho Wolverhampton Wanderers
62' Gele kaart Watford Gele kaart voor J. Holebas Watford
74' Wissel Watford Wissel C. Kabasele voor W. Hughes Watford
77' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Diogo Jota met assist van Rúben Neves Wolverhampton Wanderers 1-2
82' Wissel Watford Wissel I. Success voor C. Cathcart Watford
84' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
85' Gele kaart Watford Gele kaart voor I. Success Watford
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Ivan Cavaleiro voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
96' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
97' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Watford - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Watford en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Watford - Wolverhampton Wanderers

Watford en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 36e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Watford favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Watford 1
Winst Wolverhampton Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 8e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 7e plaats.