Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Fulham (1-0) || Premier League

Zaterdag 4 mei 2019 - 16:00 uur

In de Premier League neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 4 mei 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton, West Midlands.

Via de Wolverhampton Wanderers - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Fulham (1-0)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door L. Dendoncker, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wolverhampton Wanderers dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolverhampton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Wolverhampton Wanderers - Fulham
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
102
125
Gevaarlijke aanvallen
54
24
Passes
377
602
Overtredingen
10
15
Buitenspel
1
0
Corners
7
1
Wissels
3
2
LIVE Wolverhampton Wanderers - Fulham 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
22' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Chambers Fulham
32' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Le Marchand Fulham
73' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Christie Fulham
75' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt L. Dendoncker met assist van M. Doherty Wolverhampton Wanderers 1-0
82' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor R. Sessegnon Fulham
88' Wissel Fulham Wissel H. Elliot voor A. Zambo Anguissa Fulham
93' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Kilman voor W. Boly Wolverhampton Wanderers
93' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel W. Norris voor Rui Patrício Wolverhampton Wanderers
94' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Rúben Vinagre voor Jonny Castro Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Fulham
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Fulham

Wolverhampton Wanderers en Fulham treffen elkaar in de 37e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolverhampton Wanderers en Fulham elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Wolverhampton Wanderers 0
Winst Fulham 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 7e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 19e plaats.

Tags
Wolverhampton Wanderers - Fulham Opstelling Wolverhampton Wanderers Opstelling Fulham Live Wolverhampton Wanderers - Fulham Live Wolverhampton Wanderers - Fulham kijken Wolverhampton Wanderers - Fulham kijken Live Wolverhampton Wanderers - Fulham stream Wolverhampton Wanderers - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Fulham Uitslag Wolverhampton Wanderers - Fulham Statistieken Wolverhampton Wanderers - Fulham Premier League 2018/2019 Wolverhampton Wanderers - Fulham wedden Wolverhampton Wanderers - Fulham gokken Wolverhampton Wanderers - Fulham Unibet