Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United (2-1) || Premier League

Dinsdag 2 april 2019 - 20:45 uur

In de Premier League neemt Wolverhampton Wanderers het dinsdag 2 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton, West Midlands.

Via de Wolverhampton Wanderers - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United (2-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. McTominay, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Diogo Jota, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut kreeg A. Young van Manchester United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Manchester United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Na 77 minuten was het C. Smalling die de bal in eigen doel werkte, waardoor Wolverhampton Wanderers op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mike Dean, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Wolverhampton Wanderers - Manchester United
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
9
18
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
99
134
Gevaarlijke aanvallen
34
49
Passes
512
517
Overtredingen
5
11
Buitenspel
4
5
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Wolverhampton Wanderers - Manchester United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Manchester United Doelpunt S. McTominay met assist van Fred Manchester United 0-1
25' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Diogo Jota met assist van R. Jiménez Wolverhampton Wanderers 1-1
38' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
42' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Diogo Dalot Manchester United
52' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Young Manchester United
57' Tweede gele kaart Manchester United Tweede gele kaart voor A. Young Manchester United
65' Wissel Manchester United Wissel P. Jones voor Fred Manchester United
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Ivan Cavaleiro voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
73' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor R. Lukaku Manchester United
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jonny Castro voor Rúben Vinagre Wolverhampton Wanderers
77' Eigen doelpunt Wolverhampton Wanderers Eigen doelpunt C. Smalling Wolverhampton Wanderers 2-1
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Saïss voor Rúben Neves Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Manchester United Wissel Andreas Pereira voor Diogo Dalot Manchester United
94' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Castro Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Manchester United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United

Wolverhampton Wanderers en Manchester United treffen elkaar in de 33e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolverhampton Wanderers en Manchester United elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Wolverhampton Wanderers 0
Winst Manchester United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 7e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolverhampton Wanderers - Manchester United Opstelling Wolverhampton Wanderers Opstelling Manchester United Live Wolverhampton Wanderers - Manchester United Live Wolverhampton Wanderers - Manchester United kijken Wolverhampton Wanderers - Manchester United kijken Live Wolverhampton Wanderers - Manchester United stream Wolverhampton Wanderers - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United Uitslag Wolverhampton Wanderers - Manchester United Statistieken Wolverhampton Wanderers - Manchester United Premier League 2018/2019 Wolverhampton Wanderers - Manchester United wedden Wolverhampton Wanderers - Manchester United gokken Wolverhampton Wanderers - Manchester United Unibet