Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur (2-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 3 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur (2-3)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 2-3 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door E. Lamela, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Moura op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee H. Kane zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Rúben Neves zette Wolverhampton Wanderers even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Mike Dean toegekende penalty wist te benutten. In de 79e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Wolverhampton Wanderers speler R. Jiménez.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mike Dean en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Tottenham Hotspur.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Son Heung-Min voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
24' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Bennett Wolverhampton Wanderers
27' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt E. Lamela met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 0-1
30' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van K. Trippier Tottenham Hotspur 0-2
59' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
61' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane Tottenham Hotspur 0-3
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Léo Bonatini voor Ivan Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
62' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor João Moutinho Wolverhampton Wanderers
68' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty Rúben Neves Wolverhampton Wanderers 1-3
78' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Foyth Tottenham Hotspur
79' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty R. Jiménez Wolverhampton Wanderers 2-3
79' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Sánchez voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor Hélder Costa Wolverhampton Wanderers
87' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur

Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 11e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 14 januari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wolverhampton Wanderers als Tottenham Hotspur wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 2
Winst Tottenham Hotspur 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 11e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 5e plaats.