Nabeschouwing AFC Bournemouth - Aston Villa (2-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Seward Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Aston Villa (2-1)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door P. Billing, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Ake op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut kreeg J. Lerma van AFC Bournemouth voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AFC Bournemouth de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 70e minuut was het Aston Villa dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van M. Samata, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor AFC Bournemouth dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Aston Villa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
36' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
37' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing met assist van D. Gosling AFC Bournemouth 1-0
43' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor D. Luiz Aston Villa
44' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt N. Ake AFC Bournemouth 2-0
46' Wissel Aston Villa Wissel B. Engels voor E. Konsa Aston Villa
51' Tweede gele kaart AFC Bournemouth Tweede gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
58' Wissel Aston Villa Wissel K. Davis voor A. El-Ghazi Aston Villa
65' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Wilson AFC Bournemouth
70' Doelpunt Aston Villa Doelpunt M. Samata Aston Villa 2-1
80' Wissel Aston Villa Wissel Trezeguet voor M. Nakamba Aston Villa
91' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor K. Hause Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Aston Villa
Opstellingen AFC Bournemouth - Aston Villa
De opstellingen van AFC Bournemouth en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.