Nabeschouwing AFC Bournemouth - Everton (3-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het zondag 15 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Everton (3-1)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Everton is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 3-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door C. Wilson, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Everton kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Calvert-Lewin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette R. Fraser zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor AFC Bournemouth vergroot nadat C. Wilson de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Everton 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van J. King AFC Bournemouth 1-0
40' Gele kaart Everton Gele kaart voor F. Delph Everton
44' Doelpunt Everton Doelpunt D. Calvert-Lewin met assist van Richarlison Everton 1-1
57' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Fraser voor H. Wilson AFC Bournemouth
58' Gele kaart Everton Gele kaart voor L. Digne Everton
66' Gele kaart Everton Gele kaart voor Richarlison Everton
67' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt R. Fraser AFC Bournemouth 2-1
71' Wissel Everton Wissel Bernard voor D. Calvert-Lewin Everton
71' Wissel Everton Wissel M. Kean voor G. Sigurdsson Everton
72' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van D. Rico AFC Bournemouth 3-1
77' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lerma voor L. Cook AFC Bournemouth
81' Wissel Everton Wissel T. Walcott voor Richarlison Everton
94' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor D. Rico AFC Bournemouth
95' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Schneiderlin Everton
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Everton
Opstellingen AFC Bournemouth - Everton
De opstellingen van AFC Bournemouth en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Everton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.