Nabeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool (0-3) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Seward Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool (0-3)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-3 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Oxlade-Chamberlain, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Keita op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee M. Salah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Liverpool dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Liverpool 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Simpson voor N. Ake AFC Bournemouth
35' Doelpunt Liverpool Doelpunt A. Oxlade-Chamberlain met assist van J. Henderson Liverpool 0-1
39' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Gomez Liverpool
40' Wissel Liverpool Wissel T. Alexander-Arnold voor D. Lovren Liverpool
44' Doelpunt Liverpool Doelpunt N. Keita met assist van M. Salah Liverpool 0-2
54' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van N. Keita Liverpool 0-3
58' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor P. Billing AFC Bournemouth
64' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Gosling voor C. Wilson AFC Bournemouth
76' Wissel Liverpool Wissel C. Jones voor A. Robertson Liverpool
87' Wissel Liverpool Wissel X. Shaqiri voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Liverpool
Opstellingen AFC Bournemouth - Liverpool
De opstellingen van AFC Bournemouth en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Bournemouth - Liverpool

AFC Bournemouth en Liverpool treffen elkaar in de 16e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Bournemouth en Liverpool in de Premier League vond plaats op 9 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 6 keer wist de ploeg van AFC Bournemouth te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AFC Bournemouth. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Bournemouth 1
Winst Liverpool 6
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Bournemouth op een 14e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.