Nabeschouwing AFC Bournemouth - Sheffield United (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Sheffield United (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door C. Mepham, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sheffield United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk B. Sharp die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Bournemouth - Sheffield United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
62' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Mepham AFC Bournemouth 1-0
63' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor D. McGoldrick Sheffield United
64' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor R. Fraser AFC Bournemouth
78' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor J. Lundstram Sheffield United
78' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
82' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor C. Basham Sheffield United
88' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp Sheffield United 1-1
90' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor C. Wilson AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Sheffield United
Opstellingen AFC Bournemouth - Sheffield United
De opstellingen van AFC Bournemouth en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.