Nabeschouwing Arsenal - Sheffield United (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Arsenal het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Sheffield United (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Arsenal en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Martinelli, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sheffield United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk J. Fleck die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Arsenal - Sheffield United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
45' Doelpunt Arsenal Doelpunt Martinelli Arsenal 1-0
51' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
56' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor L. Mousset Sheffield United
67' Wissel Sheffield United Wissel C. Robinson voor J. Lundstram Sheffield United
74' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor A. Lacazette Arsenal
76' Wissel Sheffield United Wissel M. Besic voor C. Basham Sheffield United
83' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Fleck Sheffield United 1-1
91' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Sheffield United
Opstellingen Arsenal - Sheffield United
De opstellingen van Arsenal en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal - Sheffield United

Arsenal en Sheffield United treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Sheffield United in de Premier League vond plaats op 21 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Arsenal te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal 1
Winst Sheffield United 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 10e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 6e plaats.