Nabeschouwing Aston Villa - Everton (2-0) || Premier League 2019/2020

Vrijdag 23 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Aston Villa het vrijdag 23 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Everton (2-0)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Everton is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Wesley, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Aston Villa opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het A. El Ghazi die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Aston Villa.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Everton 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor F. Guilbert Aston Villa
21' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Wesley met assist van Jota Peleteiro Aston Villa 1-0
52' Gele kaart Everton Gele kaart voor D. Calvert-Lewin Everton
61' Wissel Everton Wissel A. Iwobi voor G. Sigurdsson Everton
62' Wissel Everton Wissel M. Kean voor Bernard Everton
77' Wissel Aston Villa Wissel A. El-Ghazi voor Jota Aston Villa
78' Wissel Everton Wissel T. Walcott voor Richarlison Everton
80' Gele kaart Everton Gele kaart voor André Gomes Everton
85' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Trézéguet Aston Villa
85' Gele kaart Everton Gele kaart voor S. Coleman Everton
86' Wissel Aston Villa Wissel A. Elmohamady voor Trezeguet Aston Villa
95' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. El Ghazi met assist van J. McGinn Aston Villa 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Everton
Opstellingen Aston Villa - Everton
De opstellingen van Aston Villa en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Everton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Aston Villa - Everton

Aston Villa en Everton treffen elkaar in de 3e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Everton in de Premier League vond plaats op 1 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 7 keer wist de ploeg van Aston Villa te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Aston Villa. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Aston Villa 6
Winst Everton 7
Gelijkspel 9
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 17e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.