Nabeschouwing Aston Villa - Watford (2-1) || Premier League

Dinsdag 21 januari 2020 - 20:30 uur

In de Premier League neemt Aston Villa het dinsdag 21 januari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Watford (2-1)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Watford is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Deeney, waarmee Watford met 0-1 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Luiz, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette E. Konsa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Aston Villa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Aston Villa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - Watford
Goals
2
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
120
115
Gevaarlijke aanvallen
78
40
Passes
552
311
Overtredingen
11
17
Buitenspel
0
3
Corners
6
3
Wissels
2
3
LIVE Aston Villa - Watford 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van G. Deulofeu Watford 0-1
46' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
56' Wissel Aston Villa Wissel D. Luiz voor D. Drinkwater Aston Villa
68' Doelpunt Aston Villa Doelpunt D. Luiz Aston Villa 1-1
68' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor D. Luiz Aston Villa
75' Wissel Watford Wissel I. Pussetto voor N. Chalobah Watford
77' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Cathcart Watford
77' Wissel Aston Villa Wissel I. Vassilev voor Trezeguet Aston Villa
81' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Doucoure Watford
81' Wissel Watford Wissel A. Gray voor R. Pereyra Watford
92' Wissel Watford Wissel C. Kabasele voor G. Deulofeu Watford
95' Doelpunt Aston Villa Doelpunt E. Konsa met assist van T. Mings Aston Villa 2-1
Opstellingen Aston Villa - Watford
De opstellingen van Aston Villa en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Watford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Dean Smith
Formatie 4-2-3-1
Coach Nigel Pearson
Voorbeschouwing Aston Villa - Watford

Aston Villa en Watford treffen elkaar in de 24e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Aston Villa en Watford elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 0
Winst Watford 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 18e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Aston Villa - Watford Opstelling Aston Villa Opstelling Watford Live Aston Villa - Watford Live Aston Villa - Watford kijken Aston Villa - Watford kijken Live Aston Villa - Watford stream Aston Villa - Watford Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - Watford Uitslag Aston Villa - Watford Statistieken Aston Villa - Watford Premier League 2019/2020 Aston Villa - Watford wedden Aston Villa - Watford gokken Aston Villa - Watford Unibet