Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Chelsea (1-1) || Premier League 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 13:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het woensdag 1 januari 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Chelsea (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Chelsea geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Azpilicueta, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Brighton & Hove Albion het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk A. Jahanbakhsh die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brighton & Hove Albion - Chelsea 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Azpilicueta Chelsea 0-1
22' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Bernardo voor D. Burn Brighton & Hove Albion
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Connolly voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
66' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor C. Pulisic Chelsea
68' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Jahanbakhsh voor A. Mooy Brighton & Hove Albion
69' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor K. Zouma Chelsea
71' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
73' Wissel Chelsea Wissel M. Kovacic voor M. Mount Chelsea
82' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Kovacic Chelsea
84' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Jahanbakhsh met assist van L. Dunk Brighton & Hove Albion 1-1
91' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
94' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor R. James Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Chelsea
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Chelsea
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Chelsea

Brighton & Hove Albion en Chelsea treffen elkaar in de 21e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Chelsea in de Premier League vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 5 keer wist de ploeg van Brighton & Hove Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brighton & Hove Albion. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brighton & Hove Albion 0
Winst Chelsea 5
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 14e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 4e plaats.