Nabeschouwing Everton - Tottenham Hotspur (1-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 17:30 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Everton het zondag 3 november 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Tottenham Hotspur (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Everton en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door D. Alli, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. In de 79e minuut moest Son Heung-Min van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin Atkinson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tottenham Hotspur verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Tosun namens Everton in de 97e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Everton - Tottenham Hotspur
Goals
1
1
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
4
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
118
94
Gevaarlijke aanvallen
68
31
Passes
374
434
Overtredingen
9
8
Buitenspel
1
2
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Everton - Tottenham Hotspur 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Everton Gele kaart voor T. Walcott Everton
31' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor C. Eriksen Tottenham Hotspur
63' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Alli met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 0-1
65' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Ndombele Tottenham Hotspur
68' Wissel Everton Wissel C. Tosun voor T. Walcott Everton
73' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor T. Ndombele Tottenham Hotspur
79' Rode kaart Tottenham Hotspur Rode kaart voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
83' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor T. Davies Everton
84' Wissel Everton Wissel G. Sigurdsson voor A. Gomes Everton
88' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Foyth voor S. Aurier Tottenham Hotspur
97' Doelpunt Everton Doelpunt C. Tosun met assist van L. Digne Everton 1-1
102' Wissel Tottenham Hotspur Wissel R. Sessegnon voor C. Eriksen Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Tottenham Hotspur
Opstellingen Everton - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Everton en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Formatie 4-2-3-1
Coach Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Wissels Tottenham Hotspur
# Speler Pos.
13 Michel Vorm K
21 Juan Marcos Foyth V
8 Harry Winks M
15 Eric Dier M
18 Giovani Lo Celso M
19 Kouassi Ryan Sessegnon M
52 Troy Parrott A
Voorbeschouwing Everton - Tottenham Hotspur

Everton en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 11e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 12 keer wist de ploeg van Everton te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Everton. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Everton 6
Winst Tottenham Hotspur 12
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 17e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Everton - Tottenham Hotspur Opstelling Everton Opstelling Tottenham Hotspur Live Everton - Tottenham Hotspur Live Everton - Tottenham Hotspur kijken Everton - Tottenham Hotspur kijken Live Everton - Tottenham Hotspur stream Everton - Tottenham Hotspur Fox Sports Nabeschouwing Everton - Tottenham Hotspur Uitslag Everton - Tottenham Hotspur Statistieken Everton - Tottenham Hotspur Premier League 2019/2020 Everton - Tottenham Hotspur wedden Everton - Tottenham Hotspur gokken Everton - Tottenham Hotspur Unibet