Nabeschouwing Norwich City - Wolverhampton Wanderers (1-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 16:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het zaterdag 21 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Wolverhampton Wanderers (1-2)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door T. Cantwell, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Saiss, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette R. Jimenez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - Wolverhampton Wanderers
Goals
1
2
LIVE Norwich City - Wolverhampton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Cantwell Norwich City 1-0
33' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Wolverhampton Wanderers
53' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor S. Byram Norwich City
57' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
60' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Saiss met assist van J. Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-1
70' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
77' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
81' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez Wolverhampton Wanderers 1-2
86' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor T. Cantwell Norwich City
86' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor T. Trybull Norwich City
87' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor A. Tettey Norwich City
91' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor G. Hanley Norwich City
94' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
96' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Norwich City - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Norwich City en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Daniel Farke
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
21 Ralf Fährmann K
12 Jamal Lewis V
18 Marco Stiepermann M
24 Ibrahim Amadou M
8 Mario Vrančić M
11 Onel Lázaro Hernández Mayea M
32 Dennis Srbeny A
Formatie 3-4-3
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Wissels Wolverhampton Wanderers
# Speler Pos.
21 John Ruddy K
49 Max Kilman V
29 Rúben Gonçalo Silva Nascimento Vinagre V
4 Jesús Vallejo Lázaro V
5 Ryan Bennett V
10 Patrick Cutrone A
7 Pedro Lomba Neto A
Voorbeschouwing Norwich City - Wolverhampton Wanderers

Norwich City en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 18e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 24 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Norwich City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Norwich City 1
Winst Wolverhampton Wanderers 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 19e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Norwich City - Wolverhampton Wanderers Opstelling Norwich City Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Norwich City - Wolverhampton Wanderers Live Norwich City - Wolverhampton Wanderers kijken Norwich City - Wolverhampton Wanderers kijken Live Norwich City - Wolverhampton Wanderers stream Norwich City - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Norwich City - Wolverhampton Wanderers Uitslag Norwich City - Wolverhampton Wanderers Statistieken Norwich City - Wolverhampton Wanderers Premier League 2019/2020 Norwich City - Wolverhampton Wanderers wedden Norwich City - Wolverhampton Wanderers gokken Norwich City - Wolverhampton Wanderers Unibet