Nabeschouwing Sheffield United - AFC Bournemouth (2-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 9 februari 2020 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Sheffield United het zondag 9 februari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - AFC Bournemouth (2-1)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Wilson, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. Sheffield United kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Sharp, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette J. Lundstram zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Sheffield United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - AFC Bournemouth 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson AFC Bournemouth 0-1
39' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor E. Stevens Sheffield United
47' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp Sheffield United 1-1
53' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Surman AFC Bournemouth
61' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor S. Berge Sheffield United
72' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. King voor H. Wilson AFC Bournemouth
74' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor B. Sharp Sheffield United
84' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor R. Fraser AFC Bournemouth
84' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Lundstram met assist van L. Mousset Sheffield United 2-1
88' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor A. Surman AFC Bournemouth
89' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor L. Mousset Sheffield United
94' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Francis AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - AFC Bournemouth
Opstellingen Sheffield United - AFC Bournemouth
De opstellingen van Sheffield United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.