Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Crystal Palace (4-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Crystal Palace (4-0)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Son Heung-Min, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van P. van Aanholt zorgde ervoor dat Tottenham Hotspur op 2-0 kwam te staan in de 21e minuut. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee Son Heung-Min zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Tottenham Hotspur in de 42e minuut, nadat E. Lamela de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - Crystal Palace 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van T. Alderweireld Tottenham Hotspur 1-0
21' Eigen doelpunt Tottenham Hotspur Eigen doelpunt P. van Aanholt Tottenham Hotspur 2-0
23' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van S. Aurier Tottenham Hotspur 3-0
42' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt E. Lamela met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 4-0
47' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
50' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Rose Tottenham Hotspur
53' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
61' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor C. Eriksen Tottenham Hotspur
61' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Ayew Crystal Palace
66' Wissel Tottenham Hotspur Wissel T. Ndombele voor H. Winks Tottenham Hotspur
71' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor J. Ayew Crystal Palace
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel B. Davies voor D. Rose Tottenham Hotspur
76' Wissel Crystal Palace Wissel J. McCarthy voor C. Kouyate Crystal Palace
85' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas voor H. Kane Tottenham Hotspur
85' Wissel Crystal Palace Wissel V. Camarasa voor A. Townsend Crystal Palace
89' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Ward Crystal Palace
91' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor L. Milivojevic Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Crystal Palace
Opstellingen Tottenham Hotspur - Crystal Palace
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.