Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Liverpool (0-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 18:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 11 januari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Liverpool (0-1)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door R. Firmino, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Liverpool dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Liverpool.

LIVE Tottenham Hotspur - Liverpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Gomez Liverpool
37' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van M. Salah Liverpool 0-1
39' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
61' Wissel Liverpool Wissel A. Lallana voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
69' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor D. Rose Tottenham Hotspur
69' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Lo Celso voor C. Eriksen Tottenham Hotspur
81' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor S. Mane Liverpool
91' Wissel Liverpool Wissel X. Shaqiri voor M. Salah Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Liverpool
Opstellingen Tottenham Hotspur - Liverpool
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Liverpool

Tottenham Hotspur en Liverpool treffen elkaar in de 22e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Liverpool in de Premier League vond plaats op 27 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 15 keer wist de ploeg van Tottenham Hotspur te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Tottenham Hotspur. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tottenham Hotspur 7
Winst Liverpool 15
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tottenham Hotspur op een 7e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.