Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion (0-3) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion (0-3)

Het Premier League duel tussen Watford en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Doucoure zette Brighton & Hove Albion op een 0-1 voorsprong in de 28e minuut van de wedstrijd. Brighton & Hove Albion vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Andone op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Brighton & Hove Albion, waarmee N. Maupay zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Brighton & Hove Albion dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Watford - Brighton & Hove Albion
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
128
77
Gevaarlijke aanvallen
37
35
Passes
415
442
Overtredingen
15
11
Buitenspel
0
3
Corners
5
2
Wissels
2
3
LIVE Watford - Brighton & Hove Albion 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Eigen doelpunt Brighton & Hove Albion Eigen doelpunt A. Doucoure Brighton & Hove Albion 0-1
46' Wissel Watford Wissel R. Pereyra voor G. Deulofeu Watford
64' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel N. Maupay voor G. Murray Brighton & Hove Albion
64' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel F. Andone voor J. Locadia Brighton & Hove Albion
65' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt F. Andone met assist van D. Propper Brighton & Hove Albion 0-2
75' Wissel Watford Wissel I. Success voor A. Gray Watford
77' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt N. Maupay met assist van L. Dunk Brighton & Hove Albion 0-3
88' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
92' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Bernardo voor S. March Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Watford - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Watford en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Basiselftal Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
1 Mathew Ryan K
4 Shane Duffy V
5 Lewis Dunk V
33 Dan Burn V
22 Martín Montoya Torralbo V
20 Solomon March V
24 Davy Pröpper M
6 Dale Stephens M
13 Pascal Groß M
9 Jürgen Locadia M
17 Glenn Murray A
Wissels Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
27 David Button K
15 Adam Webster V
30 Bernardo Fernandes da Silva Junior V
11 Leandro Trossard M
18 Aaron Mooy M
10 Florin Andone A
7 Neal Maupay A
Voorbeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion

Watford en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Brighton & Hove Albion in de Premier League vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Watford als Brighton & Hove Albion wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 1
Winst Brighton & Hove Albion 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Watford - Brighton & Hove Albion Opstelling Watford Opstelling Brighton & Hove Albion Live Watford - Brighton & Hove Albion Live Watford - Brighton & Hove Albion kijken Watford - Brighton & Hove Albion kijken Live Watford - Brighton & Hove Albion stream Watford - Brighton & Hove Albion Fox Sports Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion Uitslag Watford - Brighton & Hove Albion Statistieken Watford - Brighton & Hove Albion Premier League 2019/2020 Watford - Brighton & Hove Albion wedden Watford - Brighton & Hove Albion gokken Watford - Brighton & Hove Albion Unibet