Nabeschouwing Watford - Everton (2-3) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Everton (2-3)

Het Premier League duel tussen Watford en Everton is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-3 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Masina, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Pereyra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Everton de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Y. Mina.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Y. Mina de 2-2 maakte voor Everton. In de 71e minuut moest Everton verder met een man minder, nadat F. Delph een tweede gele kaart kreeg. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Everton dat via T. Walcott nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 90e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Pawson bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Everton.

LIVE Watford - Everton 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Watford Doelpunt A. Masina met assist van G. Deulofeu Watford 1-0
42' Doelpunt Watford Doelpunt R. Pereyra met assist van T. Deeney Watford 2-0
46' Doelpunt Everton Doelpunt Y. Mina Everton 2-1
49' Doelpunt Everton Doelpunt Y. Mina met assist van G. Sigurdsson Everton 2-2
57' Wissel Watford Wissel D. Welbeck voor N. Chalobah Watford
58' Gele kaart Everton Gele kaart voor F. Delph Everton
65' Wissel Everton Wissel M. Kean voor A. Iwobi Everton
67' Wissel Everton Wissel M. Schneiderlin voor G. Sigurdsson Everton
68' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Masina Watford
71' Tweede gele kaart Everton Tweede gele kaart voor F. Delph Everton
73' Wissel Everton Wissel M. Keane voor D. Calvert-Lewin Everton
75' Wissel Watford Wissel I. Success voor R. Pereyra Watford
78' Gele kaart Watford Gele kaart voor I. Success Watford
82' Wissel Watford Wissel I. Pussetto voor G. Deulofeu Watford
84' Gele kaart Everton Gele kaart voor Y. Mina Everton
86' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Holgate Everton
90' Doelpunt Everton Doelpunt T. Walcott met assist van M. Kean Everton 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Everton
Opstellingen Watford - Everton
De opstellingen van Watford en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Everton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Nigel Pearson
Voorbeschouwing Watford - Everton

Watford en Everton treffen elkaar in de 25e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Everton in de Premier League vond plaats op 17 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 5 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Watford. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 3
Winst Everton 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 19e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 12e plaats.