Nabeschouwing Watford - Sheffield United (0-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 16:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Watford het zaterdag 5 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Sheffield United (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Watford en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Sheffield United, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Watford, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andre Marriner niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Watford - Sheffield United
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
99
131
Gevaarlijke aanvallen
46
65
Passes
358
553
Overtredingen
7
6
Buitenspel
2
3
Corners
7
7
Wissels
3
2
LIVE Watford - Sheffield United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Wissel Watford Wissel C. Dawson voor S. Prodl Watford
57' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. McBurnie Sheffield United
59' Wissel Watford Wissel G. Deulofeu voor A. Gray Watford
62' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor O. McBurnie Sheffield United
71' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor C. Robinson Sheffield United
77' Wissel Watford Wissel I. Sarr voor D. Welbeck Watford
91' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Lundstram Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Sheffield United
Opstellingen Watford - Sheffield United
De opstellingen van Watford en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Enrique Sánchez Flores
Formatie 3-5-2
Coach Chris Wilder
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
6 Chris Basham V
12 John Egan V
5 Jack O'Connell V
2 George Baldock M
7 John Lundstram M
16 Oliver Norwood M
4 John Fleck M
3 Enda Stevens M
9 Oliver McBurnie A
11 Callum Robinson A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
25 Simon Moore K
15 Phil Jagielka V
27 Muhamed Bešić M
8 Luke Anthony Freeman M
23 Ben Osborn M
10 Billy Sharp A
22 Lys Mousset A
Voorbeschouwing Watford - Sheffield United

Watford en Sheffield United treffen elkaar in de 8e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Sheffield United in de Premier League vond plaats op 28 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Watford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 0
Winst Sheffield United 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 20e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Watford - Sheffield United Opstelling Watford Opstelling Sheffield United Live Watford - Sheffield United Live Watford - Sheffield United kijken Watford - Sheffield United kijken Live Watford - Sheffield United stream Watford - Sheffield United Fox Sports Nabeschouwing Watford - Sheffield United Uitslag Watford - Sheffield United Statistieken Watford - Sheffield United Premier League 2019/2020 Watford - Sheffield United wedden Watford - Sheffield United gokken Watford - Sheffield United Unibet